kansenvoorwest-logo-middel-3186
europa-ster-480-320-achtergrond-3736.480x0

Welkom bij Kansen voor West II

Kansen voor West is het samenwerkingsverband van de vier randstadprovincies (Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) en de vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Deze acht hebben voor de tweede keer gezamenlijk een programma gemaakt om de regionale economie in de Randstad een innovatieve impuls te geven. Dit gebeurt door het geven van subsidies aan het bedrijfsleven in de regio. Het programma wordt voor een belangrijk deel gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Op deze site willen wij u informeren over de mogelijkheden om subsidie aan te vragen en u ondersteunen bij het uitvoeren van uw projecten. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met het steunpunt in uw provincie of in een van de vier grote steden.

header-kvw-kerst-nieuwsbericht-

Kerstgroet Kansen voor West

19 december 2019

Fijne feestdagen & een kansrijk 2020!

meer...
maaspodium

Congres 'Inzet Structuurfondsen Duurzame Stedelijke Ontwikkeling'

19 december 2019

Op dinsdagmiddag 10 december 2019 vond in Rotterdam het congres 'Inzet Structuurfondsen Duurzame Stedelijke Ontwikkeling' plaats. Dit congres werd georganiseerd voor de projecten van de vier stedelijke programma’s van Kansen voor West.

meer...
100 BE-Basic 1-2

Biobased testing now available for every SME EE in Delft!

18 december 2019

This voucher program is intended for SMEs (within industrial biotechnology or the "biobased" industry) and specifically for the activities of these companies that contribute to the transition; from a linear industry based on fossil raw materials to a circular industry based on biological processes and raw materials.

meer...
100 BE-Basic 1

Biobased testen nu voor elke MKB EE bereikbaar in Delft!

18 december 2019

Deze voucherregeling is bedoeld voor MKB-ondernemingen (binnen Industriële biotechnologie of “biobased” maakindustrie) en specifiek voor de activiteiten van deze ondernemingen die bijdragen bij aan de transitie; van een lineaire industrie gebaseerd op fossiele grondstoffen, naar een circulaire industrie gebaseerd op een biologische processen en grondstoffen.

 

meer...
TechGrounds 2

Officiële opening TechGrounds

13 december 2019

Op donderdag 12 december was de officiële opening van TechGrounds in de Openbare Bibliotheek aan het Osdorpplein in Amsterdam! Tijdens diverse presentaties werden de aanwezigen vanuit het bedrijfsleven, de deelnemende partijen en de gemeente over de voorgeschiedenis en totstandkoming van TechGrounds geïnformeerd. Onder grote belangstelling verrichtten wethouder Touria Meliani (Kunst en Cultuur en Digitale Stad) en Nina Tellegen (Directeur Amsterdam Economic Board) samen met initiatiefnemers Ruben Nieuwenhuis, Abdelhamid Idrissi en Viktor Bos daarna de openingshandeling.

 

 

meer...
22Z.017 Opschaling Restwarmte Dordrecht 3-1

Ophoging vierde openstelling Koolstofarm provincie Zuid-Holland.

05 december 2019

De Provincie Zuid-Holland (besluit GS) zal met € 970.057, 24 de reeds lopende openstelling voor omschakeling naar Koolstofarme economie ophogen naar € 5.034.271.

meer...
zuid-holland-nieuw-4983.480x0
noordholland-nieuw-4962.480x0
utrecht-nieuw-4966.480x0
flevoland-nieuw-4971.480x0