kansenvoorwest-logo-middel-3186
europa-ster-480-320-achtergrond-3736.480x0

Welkom bij Kansen voor West II

Kansen voor West is het samenwerkingsverband van de vier randstadprovincies (Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) en de vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Deze acht hebben voor de tweede keer gezamenlijk een programma gemaakt om de regionale economie in de Randstad een innovatieve impuls te geven. Dit gebeurt door het geven van subsidies aan het bedrijfsleven in de regio. Het programma wordt voor een belangrijk deel gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Op deze site willen wij u informeren over de mogelijkheden om subsidie aan te vragen en u ondersteunen bij het uitvoeren van uw projecten. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met het steunpunt in uw provincie of in een van de vier grote steden.

Zomerbonen 25-05-2021 II

Bean me up!

22 september 2021

Er zijn volop marktkansen voor eiwitrijke gewassen vanwege de toenemende roep om verantwoord, lokaal geproduceerd eiwit.

meer...
353 - circulair_bio_comp_duplicor

Circulair bio-composiet Duplicor

20 september 2021

Aan het Lelystadse bedrijf Holland Composites is een subsidie toegekend. Deze subsidie is afkomstig uit het Flevolands aandeel van de subsidieregeling REACT EU dat onderdeel is van de Europese samenwerking van het Operationeel Programma Kansen voor West.

 

meer...
agurotech

Agurotech

16 september 2021

De wereldbevolking staat aan de vooravond van een globale crisis. Waterschaarste neemt toe door een groeiende wereldbevolking en voedselbehoefte. 

 

meer...
inland_4_shipping_4

Inland shipping maximum sustainable

15 september 2021

Minder CO2 uitstoot met een doorontwikkeling van een boekingsservice voor het real-time plannen en boeken van intermodaal containervervoer. De beste passende intermodale vervoersopties worden berekend door geavanceerde algoritmes die gebaseerd zijn op kunstmatige intelligentie. De opdrachtgever kiest de beste vervoersoptie.


meer...
pampus

Duurzaam energiesysteem Pampus

07 september 2021

Forteiland Pampus.
Een innovatief duurzaam energiesysteem wordt uitgerold op Forteiland Pampus, waardoor het eiland volledig zelfvoorzienend en fossielvrij zal zijn. 

meer...
isuna

Isuna Compliance and Resilience Platform

02 september 2021

Cyber security.
Isuna BV is een cyber security bedrijf gevestigd in Den Haag dat is opgericht om beveiliging van gegevens- en informatietechnologie voor alle bedrijven toegankelijk te maken door middel van een transformatieve en open aanpak.


meer...
zuid-holland-nieuw-4983.480x0
noordholland-nieuw-4962.480x0
utrecht-nieuw-4966.480x0
flevoland-nieuw-4971.480x0