kansenvoorwest-logo-middel-3186
europa-ster-480-320-achtergrond-3736.480x0

Welkom bij Kansen voor West II

Kansen voor West is het samenwerkingsverband van de vier randstadprovincies (Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) en de vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Deze acht hebben voor de tweede keer gezamenlijk een programma gemaakt om de regionale economie in de Randstad een innovatieve impuls te geven. Dit gebeurt door het geven van subsidies aan het bedrijfsleven in de regio. Het programma wordt voor een belangrijk deel gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Op deze site willen wij u informeren over de mogelijkheden om subsidie aan te vragen en u ondersteunen bij het uitvoeren van uw projecten. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met het steunpunt in uw provincie of in een van de vier grote steden.

robohouse-web-2

Fieldlab RoboHouse

26 oktober 2021

WERK!WERKT
Dit project omvat de gehele keten van kennis, naar kunde, naar kassa: valorisatie door veel MKB-ondernemers kennis te laten maken met werkende robotisering. Niet alleen onderzoeken, niet alleen er over praten, maar vooral laten zien.

meer...
2-tokens

2Tokens fase II

25 oktober 2021

Stichting 2Tokens bouwt verder aan Tokenisering in Nederland .
Tokenisering zal onze economie op dezelfde manier transformeren als aandelen en aandelenmarkten deden in de 17e eeuw.

meer...
VPDELTA_Klimaatadaptief bouwen proeftuin

voucheropenstelling React Zuid-Holland - VPdelta+ klimaatadaptatie – groen

11 oktober 2021

VP Delta +: 800.000 euro voor het testen van innovatieve klimaatoplossingen. 

meer...
Codekeeper

Continuïteitsbescherming & Dataveiligheid bij gebruik SaaS leveranciers

04 oktober 2021

Codekeeper richt zich op het verlagen van risico’s bij het toepassen van digitalisering. Het Codekeeper platform is geschikt om zowel de juridische als operationele kant van software escrow te faciliteren.

 

meer...
BlueCity-Circulaire-Economie

BlueCity Circulair Water

30 september 2021

BlueCity is een voorbeeldstad voor de circulaire economie gevestigd in Rotterdam, gevestigd in het voormalig Tropicana. BlueCity biedt ruimte aan een groot aantal startups dat werkt aan vernieuwende concepten voor een circulaire stad.

meer...
AGRIPLACE-1

AgriPlace Platform

29 september 2021

Het digitaliseren van de compliance processen in de agrarische ketens, met als doel om ketens transparant te maken en te verduurzamen.

meer...
zuid-holland-nieuw-4983.480x0
noordholland-nieuw-4962.480x0
utrecht-nieuw-4966.480x0
flevoland-nieuw-4971.480x0