kansenvoorwest-logo-middel-3186
europa-ster-480-320-achtergrond-3736.480x0

Welkom bij Kansen voor West II

Kansen voor West is het samenwerkingsverband van de vier randstadprovincies (Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) en de vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Deze acht hebben voor de tweede keer gezamenlijk een programma gemaakt om de regionale economie in de Randstad een innovatieve impuls te geven. Dit gebeurt door het geven van subsidies aan het bedrijfsleven in de regio. Het programma wordt voor een belangrijk deel gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Op deze site willen wij u informeren over de mogelijkheden om subsidie aan te vragen en u ondersteunen bij het uitvoeren van uw projecten. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met het steunpunt in uw provincie of in een van de vier grote steden.

 

rom-utrecht-therightmeal

ROM Utrecht Region investeert in The Right Meal

15 juli 2021

Het Hilversumse The Right Meal ontvangt een investering uit het Healthy Urban Living Proof Of Concept Fonds van de ROM. The Right Meal biedt patiënten met een ernstige ziektelast in de thuissituatie het juiste voedingsadvies tijdens de ziekte en voor en na een ziekenhuisopname. Zo zijn zij fitter, herstellen ze sneller en ervaren ze minder complicaties tijdens de behandeling.

meer...
header-kvw-juli-21

Nieuwsbrief KvW juli 2021

12 juli 2021

Met de volgende onderwerpen:

meer...
JTF-logo

Consultatie JTF Rijnmond

08 juli 2021

Uit het Europese Just Transition Fund komt een budget van € 58,5 miljoen beschikbaar voor duurzame transitie van Groot-Rijnmond. 

Lees hierna verder of ga direct door naar het consultatieformulier >  

meer...
20160611 Oceans of energy (6)

Oceans of Energy - REACT EU subsidie voor uniek drijvend zonnepark

06 juli 2021

Een grote Europese subsidie zal op korte termijn bijdragen aan een versnelde doorontwikkeling en opschaling van een drijvend zonnepark voor de Haagse kust. Op termijn kan dit zonnepark worden opgeschaald tot een capaciteit van 1.000 megawatt. Dit staat gelijk aan een volledige energievoorziening van 300.000 huishoudens.

meer...
demussen-1

Stichting leerwerkbedrijf de Mussen

30 juni 2021

Impuls voor Haagse Schilderswijk en zorgsector met Leerwerkbedrijf gericht op zorgbanen!

De Haagse arbeidsmarkt heeft al langere tijd te kampen met een mismatch tussen vraag en aanbod, zowel in kwantitatieve als kwalitatieve zin. De aanbodzijde van de arbeidsmarkt sluit onvoldoende aan op de vraag vanuit werkgevers naar geschikt personeel met de juiste competenties en opleiding.

meer...
eu vlag high res-1

Update Biobased Industries groeivoucher

25 juni 2021

Je kunt vanaf heden als ondernemer ook de groeivoucher aanvragen voor ondersteuning door de research partners, van de Biotech Campus Delft, bij een onderzoek naar de techno-economische bottlenecks van jouw biobased business case of voor support bij de pre-piloting fase van jouw business case.

meer...
zuid-holland-nieuw-4983.480x0
noordholland-nieuw-4962.480x0
utrecht-nieuw-4966.480x0
flevoland-nieuw-4971.480x0