kansenvoorwest-logo-middel-3186
europa-ster-480-320-achtergrond-3736.480x0

Welkom bij Kansen voor West II

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2021 >>> KLIK HIER

 

Kansen voor West is het samenwerkingsverband van de vier randstadprovincies (Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) en de vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Deze acht hebben voor de tweede keer gezamenlijk een programma gemaakt om de regionale economie in de Randstad een innovatieve impuls te geven. Dit gebeurt door het geven van subsidies aan het bedrijfsleven in de regio. Het programma wordt voor een belangrijk deel gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Op deze site willen wij u informeren over de mogelijkheden om subsidie aan te vragen en u ondersteunen bij het uitvoeren van uw projecten. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met het steunpunt in uw provincie of in een van de vier grote steden.

den_haag_kvw_stakeholders

Stakeholders Bijeenkomst Den Haag Kansen Voor West III (2021-2028)

22 november 2021

Op vrijdag 8 oktober was er een goed bezochte bijeenkomst met zo’n veertig stakeholders uit het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en wijk-gebonden projecten waarbij het stedelijk programmadeel van Kansen voor West III centraal stond.

meer...
andela_robot_weeder-1

Andela Robot Weeder

11 november 2021

De Andela Robot Weeder; een volledig gerobotiseerde en autonoom rijdende wiedmachine.

meer...
mozartflat-woonbron-delft

Aansluiten Mozartflat - Delft op warmtenet

02 november 2021

Europese subsidie voor aansluiten Mozartflat op warmtenet.
De Mozartflat aan de Mozartlaan in Delft wordt gemoderniseerd, krijgt meer wooncomfort en is straks energiezuiniger. Bovendien is de Mozartflat straks het eerste bestaande woongebouw van Woonbron in Delft dat klaar is voor een aardgasvrije toekomst.

meer...
BBBLS Outside

BBBLS-kas

02 november 2021

De glastuinbouw staat onder grote druk om te verduurzamen—zij is immers verantwoordelijk voor 3.4% van de CO2-uitstoot van Nederland.

meer...
robohouse-web-2

Fieldlab RoboHouse

26 oktober 2021

WERK!WERKT
Dit project omvat de gehele keten van kennis, naar kunde, naar kassa: valorisatie door veel MKB-ondernemers kennis te laten maken met werkende robotisering. Niet alleen onderzoeken, niet alleen er over praten, maar vooral laten zien.

meer...
zuid-holland-nieuw-4983.480x0
noordholland-nieuw-4962.480x0
utrecht-nieuw-4966.480x0
flevoland-nieuw-4971.480x0