kansenvoorwest-logo-middel-3186
europa-ster-480-320-achtergrond-3736.480x0

Welkom bij Kansen voor West II

Kansen voor West is het samenwerkingsverband van de vier randstadprovincies (Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) en de vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Deze acht hebben voor de tweede keer gezamenlijk een programma gemaakt om de regionale economie in de Randstad een innovatieve impuls te geven. Dit gebeurt door het geven van subsidies aan het bedrijfsleven in de regio. Het programma wordt voor een belangrijk deel gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Op deze site willen wij u informeren over de mogelijkheden om subsidie aan te vragen en u ondersteunen bij het uitvoeren van uw projecten. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met het steunpunt in uw provincie of in een van de vier grote steden.

 

legalsite

Haags Legaltechbedrijf vereenvoudigt AVG-Proof werken voor het MKB!

12 mei 2021

REACT EU heeft als belangrijke doelstelling om de lidstaten sterker uit de crisis te laten komen en de economie weerbaarder te maken voor de gevolgen van de Corona pandemie. De nadruk ligt op het versnellen van digitale en duurzame transities om zo deze weerbaarheid te vergroten.

meer...
DoIoT

Do IoT vouchers voor 5G innovatie in Zuid Holland

30 april 2021

Op 10 mei 2021 opent Kansen voor West de openstelling Do IoT vouchers voor 5G innovatie in Zuid-Holland. Er komt een budget van € 500.000 beschikbaar, bedoeld voor bedrijven die op 5G technologie gebaseerde innovaties ontwikkelen. Met de vouchers worden de expertise en faciliteiten van Do IoT Fieldlab op laagdrempelige wijze toegankelijk gemaakt voor innovatieve ondernemers.

meer...
local heroes

Beschikking subsidieverlening voor project LocalHeroes

26 april 2021

Bestel het beste uit de buurt - digitale transitie voor weerbare retail!

meer...
bambooder-1

Eerste REACT beschikking voor Bambooder is een feit

26 april 2021

Een pilotopstelling voor de productie van bamboevezels en korte vezelmatten. Deze aanvraag valt onder het doel om initiatieven te steunen die “groen en regionaal” zijn.

meer...
eu vlag high res

West Nederland maakt tempo met Europees REACT geld

26 april 2021

Na de Pasen kreeg het Europese stimuleringsprogramma voor de economie “Kansen voor West” een extra impuls van ruim 82 miljoen euro van de Europese Unie uit de zogeheten “REACT EU” middelen.

meer...
linkedin

Meer nieuws op KvW Linked In

21 april 2021

Meer actueel nieuws, korte berichten en voortgang van projecten. 

meer...
zuid-holland-nieuw-4983.480x0
noordholland-nieuw-4962.480x0
utrecht-nieuw-4966.480x0
flevoland-nieuw-4971.480x0