kansenvoorwest-logo-middel-3186

Isuna Compliance and Resilience Platform

Cyber security.
Isuna BV is een cyber security bedrijf gevestigd in Den Haag dat is opgericht om beveiliging van gegevens- en informatietechnologie voor alle bedrijven toegankelijk te maken door middel van een transformatieve en open aanpak.


Isuna legt uit:

Dienstverleningscapaciteit: Wij hebben een platform ontwikkeld met een revolutionaire aanpak voor de cyber security sector. We hebben ook een uitgebreide onderzoeks- en analysecapaciteit waardoor we snel informatie kunnen inwinnen en toepassen over de vereisten van regulaties en cyber security normen.

Het doel van ons project: Het voor bedrijven vereenvoudigen om cyber security en data privacy maatregelen te treffen zodat zij weerbaar zijn tegen cyber security dreigingen, handvaten hebben om acties te ondernemen, hun medewerkers kunnen stimuleren om veiliger met persoonlijke data om te gaan, en kennis delen met andere bedrijven.

Het project is zeer toepasbaar op gemeente Den Haag omdat wij ons onder andere focussen op organisaties die gericht zijn op vrede en recht, zoals de Special Tribunal for Lebanon, en wij unieke, innovatieve cyber security oplossingen leveren.

Door covid-19 is het aantal cyber aanvallen op individuen en bedrijven enorm toegenomen. De impact van covid-19 heeft bedrijven gedwongen om in een korte tijd, soms volledig, digitaal te opereren.

Isuna helpt bedrijven om te digitaliseren en duurzaam te opereren. Ons platform stelt gebruikers in staat om de laatste cyber security en data privacy standaarden toe te passen. Onze effectieve digitale oplossingen verminderen frictie, stress en kosten die normaal gesproken komen kijken bij cyber security.

Het Isuna platform is innovatief en gebruikt erkende regulaties en standaarden zoals onder andere AVG, GDPR, ISCO21001, COBIT en DNB en worden we ondersteund door NEN. We zetten hoogst ingewikkelde cyber security en data privacy vereisten om in eenvoudige stappen en taal. Met de online tools die het platform biedt, worden bedrijven weerbaarder en voorzien van met kennis en data die zij nodig hebben.

De stappen:

Assessment: De sterke en zwakke cyber security punten van kmb's bepalen

Output voor klanten (MKB):Maturity Reporting and Benchmarking: De beoordeling omzetten in een maturity report en vergelijken met andere bedrijven

Improvements: Identificeren en implementeren van verbeteringen die de weerbaarheid en veiligheid van het bedrijf het best kunnen verbeteren

Knowledge Centre en Community Space: Vraag, antwoord, en ontwikkel ideeën en deel relevante producten met andere bedrijven in relevante sectoren.

Learning: Modules en cursussen die rechtstreeks zijn ontwikkeld op basis van cyber resultaten en -dreigingen, met gamification en positieve psychologie

Onze community based approach stelt bedrijven in staat om van elkaar te leren, kennis en kant en klare producten te delen zodat zij verbeteringen efficiënter en goedkoper kunnen toepassen.


Lees meer:
https://isuna.net/nl/

#cybersecurity #security #datasecurity #data