kansenvoorwest-logo-middel-3186

Project CADC ontvangt synergy certificateDe TUDelft heeft het voortouw genomen om de proeftuin (fieldlab) CompositeAutomation Development Centre (CADC) op te richten. Hier werken bedrijven en onderzoekers samen om sneller, betere compositien in grotere hoeveelheden te maken. Om deze samenwerking te illustreren ontving het CADC het synergy certificate uit handen van Ron van Manen (CleanSky)

In de afgelopen 20 jaar is het gebruik van composieten sterk toegenomen en zal ook blijven groeien. Automatisering is noodzakelijk om de productie van composieten goedkoper te maken, grotere volumes en een constantere kwaliteit te leveren waardoor nieuwe en grotere markten kunnen worden betreden.

De TUDelft heeft het voortouw genomen om de proeftuin (fieldlab) CompositeAutomation Development Centre (CADC) op te richten. In dit CADC kunnen bedrijven aantonen dat hun geautomatiseerde proces ook werkt op ware grootte, terwijl de kennisinstellingen onderzoek kunnen doen om de vragen die er zijn, te kunnen beantwoorden. De samenwerking levert meerwaarde op en versnelt de processen.

Om de samenwerking te onderstrepen reikte Ron van Manen van CleanSky het synergy certificate uit aan prof. Rinze Benedictus van de TU Delft.

Lees hier het complete persbericht.

 

terug naar nieuwsbrief april 2018