kansenvoorwest-logo-middel-3186

Nieuwsbrief april 2020

Van de programmamanager

Beste mensen,

Het zijn bijzondere tijden, om maar eens met een open deur in te trappen. Dat geldt ook voor Kansen voor West. Uw programmamanager werkt, net als de meesten van u, van huis uit. Dat vergt aanpassing.

Lees verder

 

COVID-19 en de gevolgen voor Kansen voor West projecten

Verstrekken van extra voorschotten vanwege COVID 19
Helaas heeft Kansen voor West II geen extra gelden meer beschikbaar, wel hebben we beperkt de mogelijkheid een extra voorschot te verstrekken als gevolg van CORONA. De voorwaarden zijn als volgt: 

Lees verder

 

Pakketten maatregelen Europese commissie-ministerie EZK-RVO

Op 14 maart en 2 april heeft de Europese Commissie twee pakketten COVID-19 maatregelen bekend gemaakt. Ze staan bekend als CRII 1 en 2 (Covid 19 Response Investment Initiative).
Helaas zijn ze voor Kansen voor West II niet direct relevant. De mogelijkheden zijn vooral verruimingen in inhoudelijke bestedingsruimte. 

Lees verder

 

Project afgerond
Logoclicks: Online logopedie therapied

Drie jaar geleden, in de eerste Kansen voor West nieuwsbrief, opende het project LOGOCLICKS de reeks ‘Project uitgelicht’. Het toeval wil dat we op 9 april 2020, midden in de CORONA-crisis, dit project hebben kunnen vaststellen. Precies op een moment dit online hulpmiddel niet alleen kan, maar moet zorgen dat logopedisten ook op afstand hun werk kunnen blijven doen. 

Lees verder