kansenvoorwest-logo-middel-3186

Europa om de hoek

In 2018 vindt de Europa om de Hoek campagne plaats. Deze campagne biedt een ideaal platform om uw project, de werkzaamheden en de resultaten te laten zien.

Projecten die subsidie ontvangen vanuit Europa zetten tijdens publieksevenementen hun deuren open. In 2018 doet een  flink aantal door EFRO-gesubsidieerdeprojecten bijvoorbeeld mee aan het Weekend van de Wetenschap op 6 en 7 oktober. Tijdens deze dagen laten zij zien wat zij doen en waarom de Europese subsidie voor hen zo belangrijk is.

 

 

Mee doen?

Wordt uw project deels met Europees geld gefinancierd? Publieksevenementen bieden dan ook u een ideaal platform om uw project, werkzaamheden en resultaten aan iedereen te laten zien. Graag nodigen wij u uit om daarbij ook bekendheid te geven aan het feit dat u subsidie uit Europa ontvangt. Voor de campagne zijn promotiemiddelen beschikbaar. Heeft u hiervoor een idee, wilt u gebruik maken van promotiemiddelen of heeft u vragen hierover? Maak dit dan kenbaar bij de managementautoriteit van Kansen voor West.

Meer informatie

De Europa om de Hoek campagne wordt gezamenlijk georganiseerd door de vier EFRO-Managementautoriteiten in Nederland, in samenwerking met Interreg, het Plattelands Ontwikkelings Programma (POP) of het Visserijfonds, het Ministerie van Economische Zaken en de Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland. Voor meer informatie kijk op www.europaomdehoek.nl