kansenvoorwest-logo-middel-3186

Continuïteitsbescherming & Dataveiligheid bij gebruik SaaS leveranciers

Codekeeper richt zich op het verlagen van risico’s bij het toepassen van digitalisering. Het Codekeeper platform is geschikt om zowel de juridische als operationele kant van software escrow te faciliteren.

 

Codekeeper is reeds enkele jaren op de markt actief en heeft klanten over de gehele wereld die bediend worden vanuit het hoofdkantoor in Den Haag. Oplossingen in op het opslaan van source code en data van gebruikers, die in geval van bijv. een faillissement wordt vrijgegeven zodat een recovery kan plaatsvinden.

Aangezien er zeker sinds Covid-19 er wereldwijd een grote toename is in het aantal faillisementen en dit verhoogd risicoprofiel er voor zorgt dat er veel minder wordt geïnvesteerd in software ontwikkeling en digitalisering, is er een behoefte aan manieren om risico te verlagen of zelfs uit te sluiten.

Het project ziet op het toepasbaar maken van het Codekeeper platform voor SaaS oplossingen zodat het digitaliseren voor bedrijven sneller en met een lager risico kan plaatsvinden. Hierdoor kan de transitie naar een duurzame en digitale transitie na de covid crisis sneller plaatsvinden.

 

Meer informatie:

https://www.codekeeper.co

 

#digitalisering #data #recovery

Codekeeper