kansenvoorwest-logo-middel-3186

Nieuws: Corona en Kansen voor West

Het coronavirus beïnvloedt onze hele samenleving. Dit geldt ook voor bedrijven die meedoen aan ons programma, de Kansen voor West-projecten, de managementautoriteit en de medewerkers.
Op dit moment werken de medewerkers van Kansen voor West thuis. De gewone werkzaamheden gaan zoveel mogelijk door. We blijven telefonisch en per mail bereikbaar en zullen de reguliere vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Uw rapportages worden op de normale wijze behandeld en betalingen worden doorgezet.
Aanpassingen Sinds dit weekend krijgen wij echter ook vragen van adviseurs, penvoerders of partners die te maken hebben met de gevolgen van het Coronavirus. Hieronder enkele antwoorden:

  • Er is voldoende bezetting om onze werkzaamheden door te laten gaan. Voortgangsrapportages worden op de normale wijze behandeld en betalingen worden doorgezet.
  • Indien uw project door de coronacrisis vertraging oploopt, is het mogelijk om een onderbouwd verzoek tot looptijdverlenging van enkele maanden in te dienen via de webportal.
  • Mocht uw project in financiële moeilijkheden komen, neem dan volgens de reguliere afspraken, contact op met uw contactpersoon bij de managementautoriteit.

 

Meer informatie Als er aanvullende mededelingen zijn dan zullen wij u via onze website en onze nieuwsbrief verder informeren. Houdt u daarom vooral deze website in de gaten.
 
Namens ons allen wensen wij u veel sterkte in deze roerige tijd!terug naar nieuwsbrief maart 2020