kansenvoorwest-logo-middel-3186

Steun aan WeAreReasonablePeople (WARP)

WeAreReasonablePeople (WARP) wordt gesteund door Kansen voor West en gaat samen met de gemeente Rotterdam werken aan digitale technieken voor het MKB.

De potentiële toegevoegde waarde van digitale technologie in de stad is ongekend groot, maar concrete toepassingen van de nieuwste technologie blijft achter bij het mkb aangezien daar vaak de tijd en expertise ontbreekt. Bovendien zijn de nieuwste digitale technologieën niet eenvoudig toegankelijk voor het (mkb-) bedrijfsleven en zijn ontwikkeltrajecten vaak custom en kostbaar. In dit project Platform Rotterdam Digitaal gaat WeAreReasonablePeople (WARP) samen met de gemeente Rotterdam deze technologie toegankelijk maken voor het mkb. Hierdoor wordt een groot deel van de drempel weggenomen, namelijk de financiële risico’s en beperkte toegang tot digitale toepassingen.
 
Binnen het Platform Rotterdam Digitaal heeft er inmiddels een inventarisatie plaatsgevonden van kansrijke sleuteltechnologieën die het concurrentievermogen van het lokale mkb verder moeten versterken. De geselecteerde sleuteltechnologieën zijn, IoT, Data-uitwisseling en Digital Twin. In dit project worden de verschillende technologieën in verschillende fasen technisch en economische gevalideerd.Lees meer:

https://www.wearereasonablepeople.com

#digitaal #mkb #digitaltwin #IoT

wearereasonablepeople