kansenvoorwest-logo-middel-3186

Inspiratiebijeenkomst EFRO-programma's Zuid-Holland

De Provincie Zuid-Holland nodigt u van harte uit om op donderdagmiddag 23 juni deel te nemen aan een inspiratiebijeenkomst voor deelname aan de EFRO-programma’s INTERREG Twee Zeeën & Vlaanderen-Nederland en Kansen voor West, georganiseerd in het Provinciehuis.

Donderdag 30 juni 2016
12.30 tot 16.30 uur

Provinciehuis, Zuid-Hollandplein 1, Den Haag

Informeren
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie binnen de programma’s Twee Zeeën, Vlaanderen-Nederland en Kansen voor West? Tijdens de inspiratiebijeenkomst zullen ervaringsdeskundigen vanuit verschillende organisaties informatieve presentaties geven over de mogelijkheden binnen deze drie EFRO-programma’s, de beleidsthema’s die hierbij aan bod komen en het gehele proces rondom het aanvragen van projecten. Hierbij komt u alles te weten over de verschillende programma’s waar Zuid-Hollandse partners actief in participeren.

Inspireren
Heeft u interesse in het opzetten van een project, maar weet u niet goed wat de relevante thema’s binnen het Europees beleid zijn? Aan de hand van verschillende workshops door medewerkers van de beleidssectoren van de Provincie Zuid-Holland en succesvolle projectpartners krijgt u een helder beeld van de themagebieden waarbinnen Europese projecten kunnen worden opgezet. Binnen de drie EFRO-programma’s liggen met name kansen voor projecten die zich bezighouden met innovatie, water en groen, duurzame energie en de biobased economy. Indien uw organisatie zich op andere thema’s richt bent u echter niet minder welkom! Laat u inspireren door de experts die aan het woord komen en krijg inzicht in de mogelijkheden voor uw organisatie op Europees gebied.

Verbinden 
Tijdens de inspiratiebijeenkomst is er ruimschoots de mogelijkheid om met andere geïnteresseerde organisaties en bedrijven in contact te komen. Spreek ook gerust één van de beleidsmedewerkers van de Provincie Zuid-Holland aan om de mogelijkheden voor uw organisaties binnen de EFRO-programma’s verder te bespreken, of informeer naar de expertise van organisaties met meer ervaring in Europese samenwerkingsprogramma’s. Wellicht zet u op 23 juni wel de eerste stap naar een succesvol Europees project! 

Programma en aanmelding
Onderaan dit bericht kunt u een programmaplanning voor de middag en een aanmeldlink vinden. In aanloop naar de inspiratiebijeenkomst volgt een uitgewerkt programma met een onderverdeling van de informatiepresentaties en workshops per programma en beleidsthema. We zien u graag 23 juni op het Provinciehuis in Den Haag!

 

12:30 uur

Inloop met lunch

13:30 uur

Welkomstspeech door gedeputeerde Rogier van der Sande

14:00 uur

Informatieve presentaties EFRO-programma’s

15:00 uur

Pauze

15:30 uur

Workshops beleidsthema’s

16:30 uur

Afsluiting en netwerkborrel

U kunt zich aanmelden via deze link

Heeft u vragen? Stuur een e-mail naar dj.wienen@pzh.nl